Grip op je leven

groepen

Thema groepswandeling

Hierin kom je in gesprek met anderen. Door het delen van ervaringen vind je herkenning bij elkaar. Het leven is voor meer mensen soms een lastige zoektocht.
Door deel te nemen aan de groepsgesprekswandelingen krijg je op een eenvoudige manier zicht op wat jou beweegt of remt. Waar ligt jouw kracht en benut je die voldoende of wat houdt jou tegen om te veranderen.

Lezingen en workshops thema's

Bij de gespreksthema’s voor lezingen of workshops kun je denken aan:

  • Inzicht in het denken en voelen en hoe dit bij ons werkt. Soms merk je dat dit tegenstrijdig kan zijn.
  • Grip op je emoties en gedachten. Welke emoties kunnen we onderscheiden en hoe kun je grip houden op je emoties. Welke rol spelen je gedachten hierin.
  • Kernkwaliteiten, van kwaliteit tot valkuil en waarom het gedrag van anderen je zo vreselijk kan irriteren.
  • Grenzen, hoe weet ik wat mijn grens is. Hoe geef je grenzen aan en waarom overschrijd je grenzen en hoe kun je je grenzen bewaken.
  • Verwachtingen en redelijkheid, hoe hoog ligt jouw lat en hoe redelijk en haalbaar is deze.


De bovenstaande inhoud is niet compleet.
Mocht jouw onderwerp er niet bij staan neem dan vrijblijvend contact met mij op.
Onder Tarieven en voorwaarden vind je nadere info

Trainingen

Iedere groep en situatie heeft zijn eigen specifieke vraag. Dat is de reden dat de inhoud van een training altijd op maat en in overleg gemaakt wordt. De basis van de onderwerpen liggen voornamelijk op het gebied van intermenselijke communicatie. Hierbij krijgt men inzicht in wat de eigen rol is binnen de eigen communicatie en het ontwikkelen van vaardigheden. lees verder