Grip op je leven

Individueel

Gesprekswandeling intake

De intake is bedoeld als korte wederzijdse kennismaking van ongeveer drie kwartier. Ik wil graag van je weten wat er voor jou speelt en waar je mee aan de slag hoopt te gaan. Uiteraard vertel ik je hoe de werkwijze van het wandelcoachen is en of ik denk dat je bij mij op het goede adres bent voor jouw probleem of vraag. Je ervaart tegelijkertijd in dit korte gesprek of deze werkwijze je aanspreekt.
Je verplicht jezelf uiteraard tot niets en kunt ook gerust de tijd nemen om na te denken of dit de wijze is waarop je aan de slag wilt.

Gesprekswandeling basis

Basis gesprekswandelingen zijn losse gesprekken zonder vast inhoudelijk programma. Deze gesprekken staan op zichzelf en zijn bedoeld om met name stoom af te blazen of je gedachten te ordenen. Een prima manier wanneer je gesprekswandeling opvolgend hebt gevolgd, om zo nu en dan te checken of je nog op de goede weg zit. Er kunnen ook andere zaken besproken worden die je pad hebben gekruist en waar je even steun bij nodig hebt.
Het is een professioneel gesprek wat je helpt met reflecteren op je huidige probleem of vraag.
De duur van dit gesprek is een uur tot vijf kwartier.Gesprekswandeling opvolgend

De opvolgende gesprekswandelingen bestaan uit een serie van 3 tot 5 gesprekken. Aan de hand van jouw probleem wordt er een inhoudelijk programma gemaakt wat het beste bij jou past. Deze vorm wordt vooral gebruikt bij stress gerelateerde klachten zoals een burn-out. Ik spreek dit van te voren met je door. Ieder gesprek heeft zijn eigen thema en bouwt op naar het doel wat je wilt bereiken.
Er zitten verschillende oefeningen en werkwijzen in verwerkt. De natuur dient hierbij als extra spiegel om soms lastige onderwerpen op een eenvoudige wijze inzichtelijk te maken. Tussen ieder gesprek zit 2 tot 3 weken.
Mocht je behoefte hebben aan tussentijds contact in deze serie dan kun je zonder extra kosten een FaceTime of telefonisch gesprek aanvragen. Het advies is dat je na ieder gesprek, voor jezelf een reflectieverslag schrijft.Gesprekswandeling Rouw en verlies

Rouw en verlies heeft een eigen serie van opvolgende gesprekken en wordt op maat gemaakt. Rouw en verlies kun je leren begrijpen waardoor je stappen leert maken in je nieuwe situatie.
Rouw stopt nooit maar verandert van intensiteit. Jouw verlies kan zowel om een dierbare naaste gaan als ook om het verlies van een huisdier. Verrassend hoeveel overeenkomsten verlies kent.

Verslaglegging

Van de gevoerde gesprekswandeling kan op jouw verzoek een verslag worden gemaakt. Hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht en moet op voorhand worden afgesproken. Het verslag wordt je dan binnen 7 dagen per mail toegestuurd.

Onder “voor wie” vind je uitgebreidere informatie bij welk type klachten of problemen ik je op weg kan helpen.